ГОСТ ЕМИСИЈЕ „РЕБУС плус“ – БОБАН ЏУНИЋ
24.02.2015

ГОСТ ЕМИСИЈЕ „РЕБУС плус“ – БОБАН ЏУНИЋ

Протекла 2014. година у Градској општини Палилула-Nиш забележена је као година интезивних пројектних активности, унапређења рада општинске Управе по високим стандардима пружања услуга грађанима, социо-хуманитарних активности, нових инвестиција, стварању услова да се путем пројеката обезбеде потребна средства за унапређење квалитета живота свих категорија становника општине; подстицање интересовања и подршка организовању младих; аформација предузетништва и стварање услова за нова запошљавања; штедња, одговорно пословање, борба против криминала и коорупције- истакао је Бобан ЏУНИЋ, председник Градске општине Палилула, гостојући у емисији „РЕБУС плус“, телевизије ЗОНА плус у Нишу.

У разговору са уредником емисије, Петром Вујовићем, председник Бобан Џунић је нагласио да се активност општинске Управе и руководства интезивно одвија и у 2015.години. Почетак године у општини Палилула обележиле су инфраструктурне активности, опремање и постављање десет аутобуских СТАЈАЛИСТА на територији општине, чишћење корита Габровачке реке, потока, чишћење канала у селу Бербатово, сарадња са организацијама цивилног друства - Мото клуб 63 падобранска-ветерани, најава формирања Креативног културног центра, подршка Саветима грађана, брига о здравственој заштити становништва посебно на сеоском подручију (сарадња са Домом здравља), опремање школских простора (истурено одељење школе „Десанка Максимовић“- Чокот у Мрамору.

Тренутна економска ситуација отежава остваривање наше визије развоја општине-изјавио је председник општине. Али, ми смо у општини поставили јасан циљ и убрзано радимо да се он дугорочно и оствари. Имамо смернице, желимо да проблеме решавамо системски. За све то је потребно стрпљење и разумевање наших грађана. Једночасовни разговору са председником Градске општине Палилула у Нишу, на ТВ Зона плус, протекао је уз велико интересовање гледалаца, похвале упућене председнику и бројна питања углавном у области инфраструктуре. (Фото: Д.Видојковић)24.02.2015

ZONA plus Rebus plus - Boban Džunić, predsednik GO Palilula,24.02.2015.